Heb je behoefte aan je weer ‘zen’ voelen? Dan is een holistische massage een goede keuze.

Door ons drukke leven zijn we steeds minder goed in staat om te luisteren naar de signalen van ons lichaam. het gedurende langere tijd negeren van deze signalen kan leiden tot stress, spanning, vermoeidheid en pijn.

Door middel van aandachtsvolle aanraking en het verdiepen van ademhaling nodig ik je uit om je aandacht in je lichaam te brengen en je volledig te ontspannen. In deze diepe ontspanning maak je een verbinding tussen je hoofd en je lichaam.

je gevoelens, je gedachten en je lichaam. beïnvloeden elkaar en vormen samen een geheel. 

een belangrijk uitgangspunt van de holistische massage is dat je lichamelijke ongemakken je iets te vertellen hebben. De massage kan je helpen om inzicht te krijgen in hoe jouw gedachten en overtuigingen je lichaam beinvloeden.

een holistische massage helpt je om je weer compleet te voelen.

AFHANKELIJK VAN jouw wensen maak ik tijdens de massage gebruik van DE VOLGENDE TECHNIEKEN:

  • holistische massage: lange verbindende strijkingen afkomstig uit de esalen massage
  • deep tissue massage: bestaat uit diepe en trage strijkingen en werkt op de diepste spieren en op het bindweefsel om de spieren heen. de techniek is gericht op warmtevorming waardoor het mogelijk is beschadigingen aan het bindweefsel te herstellen 
  • träger bewegingstecnieken: het ondersteunen van lichaamsdelen en het gelijktijdig van lichte stretch en wieg/schudbewegingen geeft een lichaamsbeweging van gemak van bewegen
  • joint movement: ondersteunende bewegingen van de gewrichten
  • focussen

* benieuwd? hier lees je meer over de verschillende technieken.